Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
riamariska - 21-10-2014 12:57:47
Garantie & Verzekeringen

Ziektekostenverzekering

Medicatie heeft inderdaad niets met aanvullende verzekering te maken echter is het dan zo goed dat ze noodzakelijke dingen zoals tandarts etc nu niet kan omdat ze dit niet zelf kan betalen en je spaart niet zoveel uit van de aanvullende verzekering dat je dat er van bekostigen. ik weet niet of u een bril heb maar als je deze niet meer hebt dan is dat op zijn zachts gezegd heel vervelend. als afgelopen zaterdag wordt gezegd dat noodzakelijke dingen door moeten gaan dan vraag ik me af waar het begrip noodzakelijk vandaan komt wat dat is volgens mij ver te zoeken. een tandarts is ook noodzakelijk heeft ook met de gezondheid te maken en een bril is ook heel belangrijk.
veel mensen vallen buiten de boot omdat ze het zich niet kunnen veroorloven om aanvullend verzekerd te zijn persoonlijk vind ik dat een slecht ontwikkeling.
er wordt naar mijn mening op de verkeerde meneer met onze gezondheidszorg om gegaan. er zijn nog genoeg andere mogelijkheden om veel geld te besparen.
maar goed dat is mijn mening