Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

webzapper
webzapper - 16-04-2004 12:23:17
Geldzaken & Recht

Prijsverhoging na sluiting overeenkomst?

In het mailtje dat je hebt teruggestuurd staat toch de juiste prijs en de juiste verzendkosten vermeld! als dat het geval is zou ik me maar geen zorgen maken. dan is het duidelijk dat je een overeenkomst bent aangegaan onder bepaalde prijscondities en leveringskosten. als je in de bevestiging geen prijs en kosten hebt genoemd, heb je nog wel steeds recht op een levering voor de toenmalige prijs, maar het aantonen daarvan zal een stuk moeilijker zijn. in dat geval zou ik nu alsnog een mailtje sturen waarin je vraagt om de bedongen prijs en de afleveringskosten te bevestigen.
bij sommige artikelen is de prijs afhankelijk van de dollarkoers (vliegreizen bijvoorbeeld) of zijn er voorbehouden gemaakt ten aanzien van beschikbaarheid (microchips/geheugens), dat zijn dan condities waarmee je impliciet akkoord bent gegaan. ook op de site van www.budgetwinkel.nl staat op de site een voorbehoud op prijswijzigingen en drukfouten. ik hoop voor je dat dit in jouw geval niet aan de orde is! succes!