Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vijfhonderd
vijfhonderd - 23-10-2014 16:13:13
Geldzaken & Recht

Fraude door bureau fraude recht@geldzaken te almere

Net een uitgebreide brief gekregen vanuit atf om vertrouwen in baum te wekken met een voorstel over o.a. een participantenpanel voor de omvorming.

hier een korte samenvatting.
~
de belegging wordt omgevormd naar units, die eens per jaar door het fonds kunnen worden ingekocht. maar niet de eerste jaren omdat de omvorming nog 'gestalte moet krijgen'. als je dan toch je units wil aanbieden, kun je die kwijt op de secundaire markt (die dus van vraag en aanbod afhangt) die 'inzichtelijk wordt gemaakt op de website'.

geld kosten zal het sowieso. maar bij een faillisement zal er 'voor de participant niks overblijven'.

er is een 'stille curator' ingezet door atf.

er zijn geen alternatieven.
~

over brfg dit:
http://www.amazonteak.nl/mededelingvanhetbestuur.htm?nieuwsitem_webid=36
klinkt niet bepaald als betrouwbaar als je het mij vraagt, maar inderdaad: het blijft heen en weer geschreeuw.

hoe dan ook lijkt er van alles te gebeuren en lijkt atf toch echt te pogen om alles in goede banen te leiden (of lijden). en verkeerd voorgelicht ja of nee, het is ook zo dat er risico is bij beleggen. met mijn minder hoge inleg makkelijk praten, maar toch: helaas pindakaas (en dan maar geen calvé). ik heb inmiddels ingestemd met een samenwerking met baum, dat is de enige optie en hoewel in het verleden behaalde resultaten geen garantie bieden voor de toekomst, toch wel - meer dan geen in het verleden behaalde resultaten.