Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-10-2014 19:19:06
Voeding & Gezondheid

Fitness verkoop nieuwegein

Dat is inderdaad lang geleden .
wat is er mis mee om voor een dubbeltje op de eerste rij te zitten,dat wilt iedereen toch?
waarom zou je dan geen service mogen verwachten.in mijn geval hadden ze wel duidelijk gezegd hpoe het zat maar ik wilde alleen toen wetten of er volgens de nederlandse wet niet meer rechten zijn ook al zegt of schrijft men dit op een factuur van de beperkte garantie of wat dan ook.

is er uberhaupt wel een wettelijke garantie want dat is ook lang ter discussie geweest.
dat hele verhaal omtrent non-conformaliteit en conformaliteit of zo iets.

het is goed dat er wetten zijn, maar het wordt er in het algemeen niet makkelijker op eerlijk gezegd


1953 schreef op woensdag 15 okt 2014, 03:44: hutch schreef op maandag 6 okt 2014, 12:52: bonhof schreef op zaterdag 23 feb 2013, 20:43: heb een crosstrainer gekocht in nieuwegein. ze vertelde me dat het een model die ik heb gekocht van een faillisements partij is. heb ik dan als nog garantie?
hoe een simpele vraag over garantie kan uitlopen tot een discussie over het opvoeden van kinderen........ en dat met maar liefst een dikke 360 reacties.....

... en dat na meer dan 18 maanden oftewel 1½ jaar! de garantie is ondertussen bijna verlopen.

faillissementspartij, opheffingsuitverkoop: de gemoederen blijven steeds roeren, zeker na de aankoop tot het besef van de garantie komt - voor een dubbeltje op de eerste rang zitten is niet verkeerd, verwacht dan ook geen aftersales service noch garantie, der verkopende partij van dergelijke koopjes verdwijnt nadien in het niets: met de noorderzon vertrokken.