Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 27-10-2014 19:08:02
Elektronica & TV

Oneerlijke handelspraktijk

Overigens heb ik al een paar keer de volgende truc van deze keukenboeren gelezen.
keukenkampioen is onderdeel van de mandemakersgroep. als u de offerte in de ene winkel laat maken, dan komt u in het mandemakersbestand (online ter inzage bij alle mandemakers). gaat u vervolgens eens peilen bij een andere keukenkampioen, of bij een andere winkel van de mandemakersgroep (bijv. brugman) dan weten ze al dat wat u is aangeboden en in de volgende winkel zullen ze een hogere offerte of dezelfde offerte aanbieden.

je moet dus eigenlijk steeds onder een andere naam en adres de offerte laten opstellen.

maar wat je echt het verstandigste is, is nergens voor tekenen als ze je een aanbod doen. eerst een thuis rustig die offerte bekijken en er nog eens goed over nadenken of je dit wel echt wilt en googelen of deze offerte echt zo voordelig is. je nooit onder druk laten zetten door een verkoper.

mandemakersgroep: mandemakers keukens, keuken kampioen, brugman, barletti, cvt, keukenmaxx, edmon keukens, morres, sanders meubelstad, nieuwenhuis keukens, de tweede kamer, woonexpress, wooning, keukenconcurrent, piet klerkx, montèl, kuchendirect en sanidirect.

allemaal een pot nat.