Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 10-11-2014 18:36:47
Geldzaken & Recht

Rijkenbelasting

Vind het allemaal prima dat er mensen zijn die een enorm hoog inkomen hebben (behalve die gastjes in de voetbal en tenniswereld enz enz enz enz enz want dat slaat gewoon helemaal nergens op en het inkomen staat totaal niet in verhouding tot!!!!!!!!!
dat mensen een hoog inkomen hebben die bij bijvoorbeeld in de zorg zit:mensen die als wij onszelf bijvoorbeeld niet meer kunnen wassen na ons onder gescheten te hebben omdat we dat zelf niet meer kunnen of een chirurg die ons weer op weet te lappen en te repareren na een ernstig ongeval of what ever noem het maar op,die mensen zouden het niet erg vinden om een beetje in te leveren,maar het gaat om die exorbitante inkomens van personen die ook voor anderen een hoop geld in het laatje weten te schuiven en die lieden moeten aangepakt worden.