Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ki
kimmh - 13-11-2014 22:27:38
Computers & Telefonie

Laptop media markt

@mahadma

ja met een geaard stopcontact is die zoals een laptop hoort te zijn "geen stroomspanning"

en windows activeren was t enige wat in beeld stond (nadat zij m gebruiksklaar hebben gemaakt) ik kon drukken zoeken met de muis wat ik wou maar er kwam geen ander icoontje tevoorschijn of iets.... dus je moet wel 1 kiezen voordat je verder gaat.

als je dan een keus hebt gemaakt .... je handen oo de laptop legt omdat je wacht... en ineens overduidelijk stroomspanning voelt schrik je wel ff hoor en idd heb ik nou net windows geactiveerd omdat dat zo stond ingesteld. ik snap dat ook wel dat ze grenzen moeten stellen anders komt iedereen makkelijk ieta trg brengen maar ik vind mijn situatie absoluut niet" gewoon".

- 2 uur na de aankoop kom ik trg ..
- slechts en alleen windows geactiveerd omdat ik verder niks kon doen op de laptoo behalve een keus maken en naar stap 2
- stroomspanning op de laptop

regels zijn er om uitzonderingen te maken en al helemaal als een klant na 2uurtjes trg komt met een probleem.
ik werd behandeld alsof ik stond te liegen en gwn mijn gekd trg wilde terwijl ik eerlijk was en slexht een andere laptop wilde hebben.