Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 13-11-2014 22:38:51
Computers & Telefonie

Laptop media markt

Als de pc met een geaard stopcontact kennelijk wel werkt, en bij jou thuis met kennelijk een niet/slecht geaard stopcontact niet goed werkt, is het geen verkoop fout, maar een fout van de gebruiker.

met een andere laptop zou je niet beter af zijn, want dan (uitgaande van een niet/slecht geaard stopcontact) blijf je met elke pc problemen houden.

u zou zelf ook geen pc accepteren met een geactiveerde windows versie, want dan is tie niet meer nieuw. en of dat nu 1 minuut of een maand of meer is, doet niet ter zake voor de activering.

en regels zijn er om geen wir war te krijgen. en zeker een mm zal zich strak aan die regels houden. daarentegen, u wil mm ook aan de regels houden als die in uw voordeel zijn.