Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

inekel1953
inekel1953 - 14-11-2014 17:47:57
Auto & Vervoer

Welke oordoppen zijn goed en betaalbaalbaar bij muziek maken en concertbezoek?

Beste olijfje3,

dhr. of mw. hllger heeft gelijk, kijk op die site en overtuig uzelf. zo zijn ze er voor geluid, cq muziek toch waar u vertoeft is het gelui zo heftig dat u blijvende gehoorschade al heeft opgelopen. om die reden zijn mogelijk de motoroordoppen voor u geschikter.
toch is hier een waarschuwing op z'n plaats, u bent de enige die er voor kan zorgen dat uw gehoorschade die u al heeft opgelopen niet erger wordt. wat u aan gehoor kwijt bent, krijgt u nooit meer terug, een hoortoestel kan helpen maar niet voor 100%
de middelste grijs gekleurde zijn m.i.de beste omdat ze de gehele oorschelp goed afsluiten. zoals u misschien weet, dat wanneer u spreekt, eet of slikt, zijn de gehoorbuisjes altijd in beweging, waardoor er een opening ontstaat, met het gevolg dat daar alsnog die haarde geluiden binnen komen. bij deze de betreffende link:
http://www.eartech.nl/c-798132/motor-gehoorbescherming-oordop/

m.vr.gr.,
ineke l