Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-09-2005 21:17:11
Huishouden & Energie

Well-fair

mijn oma, 83 jaar jong, heeft 3 jaar geleden een stoel op maat bij well-fair gekocht. door verschillende ziektes, zit zij meer dan een gemiddeld iemand van haar leeftijd. via de fysiotherapeuten bij wie ze wekelijks pijnlijke behandelingen moest ondergaan, werd haar een stoel op haar maat aanbevolen. door haar ziektebeelden is haar een relaxfauteuil op maat aanbevolen, die zij door haar ziektekostenverzekeraar vergoed kon krijgen.


mijn oma is zeer gesteld op een mooie omgeving, en tot haar spijt waren de stoelen die voor haar vergoed zouden kunnen worden, vreselijk logge, grote onbenullige modellen. daar kwam ook nog het volgende bij: haar buren, die al 45 jaar naast haar wonen waren ook in het bezit van een stoel, via de verzekering. helaas is de buurman, na jaren van slechte gezondheid overleden. alles werd geregeld voor een mooi afscheid, maar voordat het werkelijke afscheid plaats vond werd deze stoel weer opgehaald door de verzekering!!! afschuwlijk natuurlijk, maar wat nog erger is: deze stoel wordt aangepast voor een volgende "client" die via het ziekenfonds op "maat" zou mogen zitten. (hoezo "maatwerk??")


door dit te bespreken met de fysiotherapeut, wees zij mijn oma op de firma well-fair in nunspeet. mijn oma heeft daar een afspraak gemaakt, samen met haar zoon om te kijken wat er bij well-fair de mogelijkheden zijn voor een passende stoel.


 


om een lang verhaal kort te maken: mijn oma zit perfect op haar eigen stoel. inderdaad op 9 punten aangemeten. de stoel kon ze zelf thuis uitkiezen, de verschillende modellen konden eerst in haar kamer gezet worden, en ook de keuze van stof, kleuren enz.. waren meer dan ruim.


 


er hangt dan inderdaad een prijskaartje aan. maar mag dat ook voor een stoel, die met de hand gemaakt wordt?? reken alleen al het uurloon van een werknemer, bij welk bedrijf dan ook!! en de kwaliteit is echt geweldig. vergeleken met stoelen in soort gelijke kwaliteit is well-fair nog goedkoper dan een stoel in de winkel.


well-fair ga zo door!! net keek ik nog even op jullie site, en zag ik dat jullie ook goede bedden hebben, wie weet is dat ook iets voor mij??