Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 18-11-2014 21:19:17
Computers & Telefonie

Samsung galaxy core 2

@donna.

met een beoordeling van de samsung galaxy core 2 kan ik je niet helpen, wel met een beoordeling van de samsung galaxy core 1 v.w.b batterij-duur, die heb ik zelf, en misschien is de machinerie wel redelijk vergelijkbaar.

ben een af en toe beller, maar ik maar ik gebruik het apparaat wel ontzettend veel als ik daags op pad ben. ik fiets vaak hele dagen en luister dan naar de radio of eigenlijk meer naar de mp3 speler en als ik iets leuks zie neem ik daar foto's van.
eigenlijk kun je zeggen dat als ik op pad ga het apparaat van een uur of 9 s'morgens tot een uur of 4 s' middags aan staat en zeer intensief wordt gebruikt met de display helderheid op maximaal.
hetzelfde gebeurd als ik zomers aan zee ben met mooi weer, vanaf de zelfde tijden als beschreven staat dat ding continu aan.
als ik dan aan het eind van de middag thuis kom heb ik nog gemiddeld een 55 tot 60% batterijlading.
zoals geschreven, bij zeer intensief gebruik, maar niet met internetten of downloaden of video's kijken, dat dus niet.
heb ik het apparaat alleen thuis aan in stand-by stand of heel soms een keer bellen dat gaat de batterijlading echt vele dagen mee, maar heb ik de display helderheid ook veel minder.

het geluid van radio en mp3 speler is perfect.
de camera is voor mij zeer boven verwachting, die van mijn vorige gsm k810i was al goed, maar deze vind ik beter, en die core 2 zal dezelfde uitrusting hebben denk ik.
als je de foto's wilt bekijken, klik hier-> https://plus.google.com/photos/117758830415364123660/albums/6080543756501148129">fietsen in ....
je kunt dan ook op "diashow" klikken.

de core 2 is sinds deze zomer te koop.
de mogelijk negatieve reviews v.w.b de batterijduur die je gelezen hebt kunnen van kort na een aankoop zijn geweest, en je leest alleen maar de negatieve berichten uiteraard.
mijn ervaring met gsm en smartphone batterijen is dat ze eerst een flink aantal keren op en ontladen moeten worden willen ze hun maximum capaciteit echt gaan leveren.
(ik weet het, lithium-ion mogen niet helemaal ontladen worden en het toestel alarmeert ook)
de capaciteit van jouw core-2 is 2000mah, die van mijn core-1 is 1800mah, dus in principe zou de batterijduur van de beide toestellen niet zo veel moeten verschillen.

voor de rest vind ik mijn core-1 een erg fijn apparaat, ben er erg blij mee, is nog nooit vastgelopen, geeft nooit geen problemen, heb de wereld aan apps ingeladen, waaronder een sygic navigatiesysteem app met half europa aan kaarten( echt een aanrader, werkelijk), heb er een sd kaartje in met een flink aantal gbyte's waar mijn muziek en nav-systeem op staat, en het ding gaat gaat maar door.
ik denk dat jouw core 2 er niet voor onder zal doen en voor zijn prijsklasse low-budget) heb je er, als hij net zo werkt als mijn core-1, een bijzonder fijn apparaat aan.

nogmaals mijn verhaal is op de core-1 gebaseerd..
suc6