Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
angelino24 - 22-11-2014 13:46:26
Auto & Vervoer

Anwb lidmaatschap opzeggen

Vorig jaar hebben we een lease auto gekregen en wilden geen gebruik meer maken van anwb. wij kregen toen de melding dat dit niet meer mogelijk was en dat het alleen kon tot 15 november 2013. de dame die mij toen te woord stond heeft gezegd dat ze ons uit het systeem zou halen en dat wij voor het jaar 2015 niet meer hoeven te betalen.

vandaag kreeg ik het blad kampioen en dacht laat ik voor de zekerheid bellen met anwb want je weet maar nooit. en ja hoor kreeg weer een dame aan de lijn die zegt dat wij net weer te laat zijn met opzeggen!!! terwijl vorig jaar werd gezegd dat dit geregeld zou zijn... ik kon mijn oren niet geloven en heb gezegd dat wij hier absoluut niet mee eens zijn en dat wij dus ook niet over zullen gaan op betalen. maar dat kon niet want nu werd automatisch ons abonnement weer verlengd voor het jaar 2015... en dat als we klachten hebben het via formulier moeten afhandelen... en dat zij een vereniging zijn en dat niet kunnen restitueren... ik ben sprakeloos... wat zij ook weer tegen mij zei is dat ze ook verder geen communicatie verder terug kan vinden maar dat zij het voor nu wel in het systeem kan zetten dat we het nu hebben opgezegd... ik ben zo boos!!!

dit is de reinste oplichterij... niet normaal... je kan gewoon geen geld terugkrijgen??? belachelijk...

wat kan ik hier nou mee?