Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-11-2014 10:33:09
Voeding & Gezondheid

Duur brood

Sygys schreef op maandag 24 nov 2014, 10:11: wat een gezeik om 5 cent. natuurlijk is 2 halve broden duurder dan 1 heel brood. het vergt meer handelingen en meer verpakkingsmateriaal. je kunt lopen zeiken dat de handeling niks voor stelt maar dat is onzin. het kost daarnaast meer tijd dan 5 seconden zoals wordt genoemd.

als je per dag 100 broden moet halveren dan ben je al snel een half uur bezig. ik weet niet wie van jullie mensen iedere dag een half uur voor niks werkt bij zijn of haar baas... maar ik denk dat er maar weinig mensen zijn die een half uur per dag voor jan *** werken.

daarbij komt nog dat er inderdaad bakkers en winkels zijn die niets extra vragen voor 2 halve broden. echter betaal je bij deze winkels en bakkers sowieso te veel omdat deze de prijs van een half brood verwerken in een heel brood.

maak je liever druk om de prijs van brandstof. dat zijn namelijk grondstoffen waarbij je echt genaaid wordt. de prijs per vat olie is nooit zo laag geweest en toch blijft de prijs voor benzine hoog. we betalen gemiddeld 20 a 30 euro per volle tank te veel en iedereen hier loopt te zeiken om 5 cent voor een brood die ook nog eens gerechtvaardigd is.


en jij maakt je na ruim 10 jaar hier nog druk om????????....
over gezeik gesproken!!!!.....