Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
lietje - 25-11-2014 20:02:32
Geldzaken & Recht

Koopkrachttegemoetkoming 2014

[quote=tijger1 schreef op dinsdag 25 nov 2014, 19:47]natuurlijk kunt u terugvallen op regels. uw aanvraag is afgewezen en u gaat in beroep. prima toch?

de regels voor de aanvrager moet wel ergens te vinden zijn, vanuit de regering is niets te vinden, alles slaat op de uitkerings- gerechtigden. als iemand het kan vinden... ik heb mij rot gezocht. bij sommige gemeentes hebben ze keurig een beleid met betrekking tot de aanvragers van deze tegemoetkoming gepubliceerd maar bij mijn gemeente kan ik ze niet vinden. daarbij lopen die regels van gemeente tot gemeente zo uiteen .... kijk eens bij de gemeente hattem, daar wordt elk inkomen meegeteld wat bij een bijstandsuitkering niet zo is, resultaat is dus 0 voor die mensen. vandaar dat ik mij zo verschrikkelijk opwind hierover. gemeentes gaan gewoon hun eigen zakken (gaten) vullen met dit geld.