Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de
dewaal - 27-11-2014 15:29:57
Garantie & Verzekeringen

Aow in het buitenland

Hierbij het vervolg op mijn klacht bij de svb:
afgelopen maandag werd ik ´s ochtends vroeg gebeld door de svb. mijn klacht werd uitvoerig besproken en er werd direct aktie ondernomen om mijn aow uitkering zsm te realiseren. ook werd ik op de hoogte gehouden van het verloop van de aktiviteiten.
vandaag kwam het verlossende telefoontje: alles is geregeld en ik kan op 1 december de achterstallige betalingen van mijn aow tegemoet zien! alle lof voor de svb voor de spoedige en adequate afhandeling van mijn klacht.
het misverstand is ontstaan door miscommunicatie tussen mij en de svb. eerder werd mij door iemand van de svb verzekerd dat ik niets hoefde te doen omdat een half jaar van tevoren de aanvraagformulieren aow worden verzonden naar de mensen die de aow leeftijd gaan bereiken. dat geld echter alleen voor inwoners van nederland! en dat werd er niet bijverteld. het kan zijn dat ik niet duidelijk heb gemaakt dat ik in duitsland woon.
hopelijk heeft deze discussie ertoe bijgedragen dat andere in het buitenland wonende mensen niet hetzelfde overkomt als wat mij is overkomen.
nogmaals dank aan iedereen die deelgenomen heeft aan deze discussie en buitengewone dank aan de svb.