Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

anita555
anita555 - 30-11-2014 11:42:29
Computers & Telefonie

Waarom doet de npo app het niet meer?

[quote=gompy2 schreef op zondag 30 nov 2014, 01:10]anders probeer je eerst even de uac (user account control) even uit te schakelen.
windows vista geeft vaak een melding om te vragen of iets uitgevoerd mag worden of niet. dit kan heel lastig zijn, op de volgende manier krijg je geen melding meer van uac.

ga naar het startmenu, en klik op configuratiescherm.
ga naar gebruikersaccounts
klik vervolgens op gebruikersaccountbeheer in- of uitschakelen.
haal het vinkje weg en klik op ok.
daarna kun je het weer inschakelen.

durf je het niet aan, heb je geen familielid, kennis, vriend(in) of wie dan ook met een klein beetje kennis, die even op de pc van die persoon het programma kies kan installeren en zo je smartphone kan updaten met gebruik van de bijbehorende usb-kabel?
ik kan van hieruit niet zien wat er allemaal loos is met jouw laptop, het niet kunnen uitvoeren van een *.exe bestand kan ook op iets minder leuk duiden vandaar.
heb je een virusscanner in gebruik?

ik heb een virusscanner in gebruik. maar ik denk dat ik toch maar iemand vraag die er meer verstand van heeft dan ik, want alleen durf ik dit eigenlijk niet dat updaten naar de nieuwe versie van android.