Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 30-11-2014 16:55:08
Elektronica & TV

Ziggo gluurt mee met wat je kijkt.

@curly
ben het opzich wel met u eens,maar het is nou eenmaal zo dat als men of een media-box heeft(van wat voor een provider dan ook) dat ze kunnen zien naar wat u kijkt en niet kijkt,maar het zal u toch worst wezen dat hun dat allemaal kunnen zien,u kent die mensen verder niet dus so what.
en zich begeven op internet is er al helemaal weinig sprake privacy.het enigste wat nog een beetje privecy geeft is,om je op wat voor site dan ook aan te melden met een nick-name enz enz enz maar dan nog!
daarom ga ik bijvoorbeeld never nooit op face-book want daar heerst totaal geen enkele privecy,er word wel beweerd dat je alles voor bepaalde personen kan afschermen? maar dat is niet waar hoor,want als ik niet wil dat pietje wat kan zien maar pietje kan wel op face-book van jantje (omdat hun wel vrienden zijn) en ik ook vrienden ben met jantje dan kan pietje ook alles van mij zien en lezen.het lijkt ingewikkeld maar dat is het niet.
maar hoe het zij zij het kijk uit met wat u op het internet zet,maar ook als u aan het winkelen bent of uitgaat dan worden we allen bekeken.