Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 03-12-2014 16:57:02
Geldzaken & Recht

Info datings sits

@el-zorro
in het progamma van kassa hebben ze niet een goed totaal beeld van de 50plus datingsite,s weergegeven,ze hebben alleen een aantal (bekende)site,s behandeld waar men zich wel o.a gratis kan inschrijven maar dat er daarna wel degelijk kosten aan verbonden zijn,en die ene vent van .... zat gewoon zijn datingsite te verkopen,met z,n geslijm over het feit dat ze het allemaal gaan veranderen en duidelijker gaan maken bhwuhee wat een gladjanus.
maar als men op internet wat beter zoekt is er zowiezo 1 50plus dating site waar je je gratis kan inschrijven en je gratis kan zoeken en gratis met de man of vrouw van iemands voorkeur kan chatten en gratis berichten van elkaar kan ontvangen en verzenden.
en tja,zoals ook op alle datingsite,s zullen er op die site ook mannen en vrouwen zich aangemeld hebben waarvan hun profiel beschrijving niet in overeenstemming is met hoe ze daadwerkelijk zijn,oftewel op wat voor een datingsite men zich ook aanmeld het blijft oppassen geblazen.