Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
calimer@ - 05-12-2014 13:15:50
Huishouden & Energie

Badkamer van molenaar(prominent)

Eind november deed ik online een aanvraag bij molennaar welzijn om mij een brochure over badkamers te sturen. al de volgende dag kreeg ik een telefoontje wat ik als zeer opdringerig heb ervaren. ik had de brochure nog niet ontvangen en de verkoper deed al een voorstel om iemand de volgende dag of de dag erop iemand langs te laten komen om de situatie ter plekke te bekijken zodat er alvast een schets gemaakt kon worden. ook de overige vragen waren ongepast, hij wilde mijn leeftijd weten en wat de reden was dat wij een andere badkamer wilden laten maken. ik heb gezegd dat ik eerst de brochure wilde bekijken en dat ik daarna zelf wel contact zou opnemen als ik geïnteresseerd was.
met zoeken op internet vond ik gegevens over dit bedrijf bij tros radar en hier dus. volgens mij gaan ze bij dit bedrijf zeer gehaaid te werk en wil ik iedereen waarschuwen denk goed na en zoek info op internet.

p.s bedankt bernadetje50 voor je reactie van die lieslaarzen