Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

al
alrik - 16-12-2014 15:18:58
Voeding & Gezondheid

Eigen risico voor trekken verstandskies

Bij deze dan alsnog maar een reactie over hoe het is afgelopen.

skgz en nza konden mij niet verder helpen en hebben ditzo gesommeerd te reageren op mijn bezwaarschrift. na een lange tijd heeft ditzo dit dan ook uiteindelijk gedaan.

hun antwoord was, dat ik vanwege zware angststoornis doorgestuurd ben naar de specialistische kaakchirurg in het ziekenhuis.
echter is dit absoluut niet het geval geweest, hiervoor heb ik afzonderlijke psychologische hulp (emdr) ontvangen. de verwijzing naar de specialistische kaakchirurg had alleen maar te maken met de gecompliceerde ligging van de verstandskies. dus wat dat betreft zit er een grote fout in de declaratie.

helaas ben ik in de loop van het bezwaarschrift met een depressie thuis komen te zitten en had ik niet meer de energie om nog verder te gaan in mijn bezwaar. ik heb dan ook uiteindelijk met tegenzin en tegen beter weten in het eigen risico voldaan om maar gewoon van het gezeik af te zijn.

wellicht dat anderen met hetzelfde probleem meer doorzettingsvermogen kunnen tonen en toch hun gelijk kunnen halen. met mijn depressie lukt het mij in ieder geval niet om hier nog verder mee te gaan, helaas...