Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lekkerisdat
lekkerisdat - 26-12-2014 16:10:07
Garantie & Verzekeringen

Brug nodig? misschien beter geen tandartsverzekering nemen.

Aanvullende vraag (serieus);
wanneer jij weet dat je bepaalde kosten gaat maken het jaar daarop jouw verzekering hierop wijzigt. dan handel je eigenlijk toch met voorkennis (normale burgers mogen dit niet)? dan keren verzekeraars toch niet uit? of hoe gaan ze hier eigenlijk in de praktijk mee om?

voorbeeld (uiteraard fictief, maar mij lijkt het vrij aannemelijk); je gaat naar de huisarts in december die stuurt jou door naar 'n specialist (ziekenhuis) en kunt daar in januari terecht. en je weet dat dit meer dan 375 euro gaat kosten, echter heb je een extra eigen risico van 500 euro, dit schrap je dan logischerwijs nog eventjes voor het komende jaar. plus dat je 'n aanvullende verzekering afsluit omdat je weet dat deze specialist jou weer door gaat sturen naar iets wat niet in het basispakket zit.

de verzekeraar weet dan dat jij met voorkennis gehandeld hebt en wat dan?


*vriendelijk verzoek aan de redactie om bovenstaande eens niet als o.t. te beschouwen.