Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 26-12-2014 16:21:54
Garantie & Verzekeringen

Brug nodig? misschien beter geen tandartsverzekering nemen.

Uiteraard heb je dan voorkennis. maar de verzekeraar zal en kan daar niets van zeggen.

wat dacht u dan van alle verzekerden die zeker te weten fysio gaan gebruiken en daarvoor de hoogste dekking zoeken.? of een aanstaande moeder die een aanvullende verzekering neemt met uitbreiding van de kraamvoorzieningen?

neem als klap op de vuurpijl die modules die je kunt aanzetten bij fbto. zij hopen gewoon dat je die voor het jaar erop vergeet te schrappen.

die zogenaamde aanvullende verzekeringen zijn dan ook geen echte verzekeringen. alleen omdat nog steeds heel veel mensen denken dat er voor hen eventueel nuttige zaken in zo'n av gedekt zijn en zij niet precies weten wat er uit de basis betaald wordt, houden zij die dekking en betalen dus voor diegene die al zeker weet dat ze er gebruik van maken.

net zoals die gekkigheid van nog even een bril want u hebt er "recht" op.

hoe meer mensen er wakker worden, hoe duurder die av's zullen gaan worden.