Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

go
gompy1 - 27-12-2014 17:57:06
Huishouden & Energie

Wie kan mij een goede boodschappentrolley aanraden>

[quote=kriekra schreef op zaterdag 27 dec 2014, 16:35]ik ben op zoek naar een nieuwe boodschappentrolley, mijn huidige valt na vele jaren van trouwe dienst door weer en wind van ellende uit elkaar, dus die mag naar de boodschappenhemel ;-)
wat voor mij vooral belangrijk is, is dat het een stevige, kwalitatief goede trolley is met een zo groot mogelijk inhoud. goedkoop hoeft niet altijd duurkoop te zijn, en met een dure heb je ook geen garantie dat je een goeie treft. dus ik vind het moeilijk om te kiezen.
heeft hier iemand een aanrader, uit eigen ervaring? alvast bedankt.
zeker uit eigen ervaring!
wij slepen al een aantal jaren een boodschappentrolley mee naar het strand (waar is staatsgeheim), en dan elke dag als het zonnetje maar een beetje schijnt en warmte geeft.
het is een trolley van ikea, deze klik hier-> http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/30282338/#/90282335">trolley is via internet te koop.
wij hebben de tas er af gehaald en als we op pad gaan zitten er op vastgegespt met fietsnelbinders:
2 flinke stoelen.
1 hele grote tas met strand-handdoeken, boeken, leesbladen, en allerlei andere rommel.
1 redelijk flinke koelbox.
1 strandtent, formaat beach-shelter.
en speciaal voor mij, want ik hou niet zo van braden, een flinke parasol.
dit doen we al jaren met dezelfde boodschappentrolley van ikea.
er komt nu een klein beetje speling op de wieltjes door het uitslijten en uitvreten door het zand, want soms gaan we langs de waterlijn, maar voor normaal boodschappengebruik moet deze een enorm lange tijd meegaan is mijn inschatting.
dit is het spoor wat wij achterlaten, klik-> https://dl.dropboxusercontent.com/u/43364202/kijkduin.jpg">hier

suc6...