Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
digioma - 28-12-2014 10:05:51
Voeding & Gezondheid

Dr. ho elektrostimulator

Wat kathy1978 hierboven ook schrijft en ikzelf eerder.... een goede tens moet door iemand worden voorgeschreven die bij een pijnpoli werkt en op voorschrift van een arts (geen huisarts).
de eerste maal wordt uitleg gegeven en worden de stickers op de juiste plek geplaatst. verder wordt een programma ingesteld (voor mij p-06) en een sterkte voor de pulsen bepaald. eerst na een week terugkomen daarna om de vier weken voor controle en een verder gesprek over de voortgang.
als ik dan lees dat er met een goedkoop apparaat (lidl ?) zomaar op eigen houtje gaat worden geëxperimenteerd voor hoofdpijn en knieën en allerlei kwaaltjes dan lijkt me dat - op z'n minst - niet slim en bestaat de kans dat er meer wordt beschadigd dan dat het gaat helpen.
dan zal het apparaat in de kast verdwijnen en wordt een gang naar het ziekenhuis alsnog noodzakelijk.