Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 28-12-2014 13:21:16
Huishouden & Energie

Wie kan mij een goede boodschappentrolley aanraden>

[quote=kriekra schreef op zondag 28 dec 2014, 12:43]
en ik wil nu ook wel een luxer model, in ieder geval met luchtbanden. ik heb er een paar op het oog, waarbij in de omschrijving "spaak wielen" staat. ik vermoed dat dit luchtbanden zijn, maar weet dit niet zeker. de vraag heb ik gesteld aan de webshop, even afwachten wat ze zeggen.
ik zal t.z.t. nog laten weten welke ik heb gekozen :-)

ja, met luchtbanden kunnen het spaakwielen zijn (de mijne is inmiddels ook aan het bejaard worden ;-) ,) maar de tegenwoordige met luchtbanden hebben ook een, op het oog, soort plastic zeskant erin. zal natuurlijk van beter materiaal zijn dan wat ik noem. maar ben inderdaad, vrouwen eigen, nieuwsgierig wat je gaat kiezen. aangezien ik geen fietspomp met een 'nippeltje' heb ga ik langs het benzinestation om de banden 1x per jaar op te pompen (loopt lichter dan natuurlijk). ding wat ik heb is volledig opklapbaar, dus gaat gemakkelijk ik de koffer van de tuut.