Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 28-12-2014 13:34:10
Elektronica & TV

Integratie van upc en ziggo

[quote=zoekster schreef op zondag 28 dec 2014, 12:26][quote=diumenge schreef op maandag 13 okt 2014, 18:26]als de huidige ziggo abonnementsvormen maar blijven bestaan vind ik alles prima.
beetje late reactie, maar ik vrees dat alle abonnementsvormen naar elkaar worden toegetrokken zodat ze nog maar een paar pakketten overhouden. ik heb nu ook een pakket dat niet meer bestaat bij upc. nu proberen ze me op alle mogelijke manieren naar dat pakket over te zetten. ook hebben ze zomaar een prijsverhoging doorgevoerd een paar maanden geleden, ik mocht natuurlijk weg, maar ja waarheen...
nog geen glasvezel hier, als het er al ooit komt. dan pas heb je een echte keuze.
ik heb nu tv standaard & internet z1, meer heb ik niet nodig. bij upc is dat lastig heb ik begrepen, dus ik hoop wel dat mijn pakket blijft bestaan.