Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 28-12-2014 18:21:37
Geldzaken & Recht

Datum incasso

Er word weer een hoop in de ruimte gekletst,m,n huur moet voor de vijfde van de maand bij de wb binnen zijn maar dat gaat niet omdat ik zo rond die vijfde of de zesde van de maand m,n geld bijgeschreven is dus dat zou betekenen dat ik elke maand (als ik aan de betalingsvoorwaarden)wil voldoen de huur moet voorschieten en dan zou men wel kunnen stellen:wat maakt die paar dagen nou uit,maar dat maakt heel veel uit want we hebben het hier niet over een paar euro.
een rekening van bijvoorbeeld een autoverzekering(16 euro) is nog wel te behappen maar toch geen huur.dus ben ik genoodzaakt om altijd de huur te laat te betalen,maar ondanks altijd te laat!! betaal ik wel en heb geen achterstand.