Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kaartendraak - 29-12-2014 12:49:16
Huishouden & Energie

Wie kan mij een goede boodschappentrolley aanraden>

Je hebt tegenwoordig via internet aankopen toch wettelijk 14 dagen retourrecht? is dat ook als je het ding in gebruik neemt of mag je er dan alleen maar binnenshuis naar kijken? anders zou ik er gewoon 1 bestellen waarvan je denkt dat die naar je zin is en eerst testen.

ik heb er gewoon 1 van de blokker, merkloos en al bijna 12 jaar in gebruik. tas is flink aan het slijten nu en de plastic steunen scheurden een keer waardoor ie naar voren viel, heeft mijn man toen een ijzeren staaf tussengezet, inklappen kan nu niet meer, maar is ook niet nodig en daar doet ie het ook al zo'n 8 a 9 jaar prima mee. goedkoop is soms duurkoop, maar je hoeft dus ook niet altijd dure te kopen om zeker te zijn van kwaliteit, vooral niet als je handig bent in kleine reparaties als er toch iets mis mee gaat.