Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kama - 29-12-2014 17:08:58
Elektronica & TV

Diwpvries koelt niet meer genoeg na schoonmaken

Dank voor de tip over klusidee.
achter de onderste la zit een opening tussen de achterwand en de binnenwand (beetje lastig uit te leggen), een soort kier. daar zijn wat brokken van het ijs dat van de koelplaten viel achter gevallen. de rubbers zijn goed. de motor draait goed.

ik hoop dat het iets is in de afvoer van het condensvocht, dat die verstopt zit of zo. maar ik kan dat zelf niet nakijken. weet ook niet precies hoe. de gebruiksaanwijzing is daar niet erg duidelijk in. ik had graag nog andere opties gehoord.

een paar jaar geleden hebben we de inbouwkoelvrieskast vervangen. de koeling werd niet meer koud genoeg. nieuwe koelvriescombinatie besteld. die werd geplaatst. en toen bleek dat het slangetje van de afvoer van het vocht van de oude los was geraakt. dat was alles. hij staat het nu al jaren weer prima te doen in een bijkeuken.
ik zou het zonde vinden om voor de tweede keer voor niets een nieuw apparaat aan te schaffen.
het slangetje zit nu trouwens wel vast :-) .