Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kama - 30-12-2014 12:16:51
Elektronica & TV

Diwpvries koelt niet meer genoeg na schoonmaken

@gerbera de kast staat los (ik heb volgens mij nergens iets gezegd over ingebouwd). we hebben het rooster achter gisteren schoongemaakt in de hoop dat dat zou helpen. hij geeft inmiddels aan dat hij -16 is, het rode lampje brandt nog steeds. ik had hem al een stand hoger gezet (een na hoogste nu).

ik heb even gekeken in het stopcontact. daar kwam paarsgevlekte stroom uit :-)

volgende actie is dat we vanavond gaan proberen de plaat waar het ijs achter is gevallen los te schroeven. dat was bij de eerste poging eergisteren niet gelukt.

zoals gezegd is liebherr met vakantie, dus die vinden er vooralsnog niets van. maar als ik ze volgende week zou bellen en ze een oplossing hebben dan zal ik het hier neerzetten.

ik kreeg van een winkelier de tip om met brood te testen hoe koud hij is. bij -14 is het brood nog ietwat zacht. bij -16 is het hard. deze kennis wilde ik jullie niet onthouden. ik heb net dus wat brood in de diepvries gestopt.