Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-09-2005 14:15:35
Geldzaken & Recht

Tandarts afspraak

ik heb net hetzelfde meegemaakt met mijn tandarts. de assistente heeft het verkeerde datum opgeschreven, dus mijn dochter zat daar voor niets, kassa €61.50. daarna heb ik een afspraak één keer moeten verzetten, en een andere maken ruim van te voren, wat blijkt, de eerste was niet verwijderd kassa €61.50.


bewaar je afspraakkaarten, noteer met wie je gesproken had en hoe laat als je belt. laat een uitdraai maken van al je afspraken van het afgelopen jaar.


ja ik zou een faktuur maken en opsturen, heb je vrij moeten nemen, reken uit wat je had kunnen verdienen als je op werk was gebleven. reiskosten moet je ook doorberekenen, en heb je niet vrij genomen moet gewoon uitrekenen wat jij waard ben per uur! al ben je een moeder die thuis blijft, is jouw tijd kostbaar!!!!!! kijk ze ze daarop reageren.


mad