Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

swiepie
swiepie - 07-01-2015 11:28:44
Garantie & Verzekeringen

Parkeerschade niet vergoed door zelf.nl

Inmiddels heb ik vandaag onderstaand mailbericht van zelf.nl gehad:
beste meneer , namen e.d heb ik weggelaten, toevoegingen cursief geschreven.

voor wat betreft de aansprakelijkheid in deze dienen wij als uw w.a.assuradeur de wet toe te passen en daarbij rekening te houden met de jurisprudentie bij dergelijke aanrijdingen.
het bewijsstuk in dit geval is het door beide partijen ondertekende formulier.
daaruit blijkt de aansprakelijkheid van beide partijen, om de redenen die wij eerder hebben uitgelegd. de toegevoegde verklaring van de tegenpartij brengt hier geen verandering is. in deze verklaring stelt hij dat u al voor ¾ op de weg stond, dus duidelijk nog bezig met de uitparkeermanoevre. zoals ook blijkt uit het aanrijdingformulier.echter was ik al uit mijn p vak en stond voor 3/4 op de weg, heb ik ook laten weten

uit de verklaring van de andere partij blijkt dat deze geen schade aan de auto heeft.
de situatie is nu als volgt. of wij doen een uitkering min het eigen risico van € 225,00 (in verband met geen schadegarant procedure).ik wil de auto bij mijn eigen garage laten maken, waar hij in onderhoud is. vertrouwd zodra wij een uitkering hebben gedaan, wordt het onze claim op de assuradeur van de andere partij. dan kunnen wij 50% verhalen op de assuradeur van de andere partij.
ook heeft deze schade dan invloed op de korting voor schadevrij rijden.

of u doet geen beroep op dekking ,( dus zelf dokken) en wij sturen deze zaak door naar de das rechtsbijstand, die op grond van de automobilistenrechtsbijstanddekking uw schade zal proberen te verhalen op de assuradeur van de andere partij. deze zal eveneens niet slagen in volledig verhaal van uw autoschade, maar dan is deze schade bij onze polis niet van invloed op de korting voor schadevrij rijden.
dus verliezen doe ik altijd bij voorbaat vlg zelf.nl.plus dat het wel heel lang kan gaan duren bij das

het staat u vrij om een beroep te doen op de dekking van de polis.

graag uw schriftelijke reactie op het bovenstaande.mag er e-mail

ik ga op deze wijze altijd de snuifdoos in, wat kan ik nog doen?