Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

corkoo
corkoo - 07-01-2015 19:50:38
Computers & Telefonie

Muziek titels aanpassen voor mediaplayer

[quote=corkoo schreef op woensdag 7 jan 2015, 17:12]ik heb een grote hoeveelheid muziekbestanden. die wil ik invoeren in een mediaplayer, in mijn geval winamp.
veel van deze titels hebben vooraf een tracknummer. dan is het lastig om per kolom artiest-titel alfabetisch te kunnen rangschikken. nu wil ik met het programma tagscanner deze omschrijvingen in 1x aanpassen door te tracknummers te verwijderen. dat moet mogelijk zijn maar het lukt mij niet. de helpfunctie van dit programma geeft dit als volgt aan:

select the file(s) to rename by using the mouse or the keyboard. click rename button and enjoy result or preview to make sure your new file names are just the way you want them.

example - simple renaming
format string: %track% - %artist% - %title%
result: 01 - artist - title

hier is in de string %track% nog geselecteerd, maar als ik dat weg laat en de rest laat staan, dan moet dat tracknummer 01 toch onzichtbaar of gegewist zijn, zodat ik alleen artiest en titel over houdt. maar wat ik ook probeer, het werkt bij mij niet.

wie heeft ervaring met tagscanner of kan mij de stappen noemen hoe ik het wel moet doen.
dit zou mij een hoop werk schelen.
ik ben zeer benieuwd naar de oplossing.