Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

justforfun
justforfun - 16-01-2015 18:56:49
Voeding & Gezondheid

Zorg/kalamiteitenverlof

[quote=diewilik schreef op vrijdag 16 jan 2015, 13:07]ik mag het vast niet hardop zeggen, maar zou ziek melden een optie zijn voor uw man? dan zou hij dit feitelijk 2 jaar vol kunnen houden. zeker als huisarts en bedrijfsarts achter uw man staan.
het is geen nette oplossing, misschien zelfs frauduleus maar soms moet je wat.

wat een starre houding zeg van een bedrijf waar je zolang werkt, ik heb ik de praktijk toch heel iets anders meegemaakt, mijn werkgever wilde me niet eens op de vloer zien tot dat de thuissituatie weer oke was. kreeg ook hele periode (bijna 2,5 maand) gewoon 100% doorbetaald.

ik wens u veel strekte, succes en zeker wijsheid in deze.

diewilik
thnx , we hebben dit overlegd en na lang aarzelen heeft mijn man zich gisteren toch ziekgemeld omdat zoals hij zelf zegt hij niet op beide plaatsen 100% aanwezig kan zijn en hij mij wil begeleiden in wat je kan noemen * de moeilijkste tijd van ons leventje*
2 uren later hadden we al controle aan de deur , of hij echt wat mankeerde ,mijn man vertelde dat het hem teveel werd met het slechte nieuws wat we hadden gekregen over mij en de reactie daarop was *wij komen voor u meneer en niet voor uw vrouw*
ik heb die mevrouw toen verteld dat ik me misschien beter een een stevig touw kon ophangen , dan waren we van alle ellende af ( ik was echt pissed)
daar schrok ze toch even van , vandaar nu maandag een gesprek over het hoe en wat verder.
moet het nu echt op deze manier? alles volgens de regels en nergens of met niets rekening houden ?