Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alexishoop
alexishoop - 19-01-2015 13:09:19
Garantie & Verzekeringen

Zorgkosten en keuzevrijheid

Het was een voorwaarde van de verzekeraars om het verplicht te stellen, dat is de deal die overheid gemaakt heeft anders was er nu geen basisverzekering. op zich geen probleem, helemaal verplichten kan juridisch niet, daarom kan je gemoedsbezwaarde worden, maar dat levert weer een hoop andere problemen op, een 100% inkomensafhankelijke premie was namelijk de betere optie, maar die ging niet door.

kortom hoe je het went of keert, de huidige zorgverzekeringswet is ronduit een wurgcontract. kies je de middenweg dan betaal je gemiddeld 360 euro teveel en een slimme gezonde student krijgt de maximale zorgtoeslag en betaald uiteindelijk niets, de problemen en het dilemma van zorg mijden beginnen pas echt als je ziek wordt.

en owee voor diegenen die de zorgnota niet kunnen betalen, die raken automatisch in een hel van boete clausules.

ik noem dat alles behalve een solidair en wel doordacht systeem.