Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alexishoop
alexishoop - 19-01-2015 14:32:02
Garantie & Verzekeringen

Zorgkosten en keuzevrijheid

Taalfouten maken we hier gelukkig allemaal 1953 ;)

ja, maar met wat, we weten allemaal wel wat er fout is aan de zorgverzekering, maar zelfs daar komen ze niet verder dan een oeverloze discussie over de vrijeartsenkeuze en ondertussen maaien de zorgverzekeraars het groene gras, waar het altijd beter en mooier is weg voor onze voeten.

er lagen goede plannen zoals inkomensafhankelijke eigen risico (ipv zorgtoeslag??), toegegeven ook niet de beste oplossing, maar ook dat is al gesneuveld.

dan maar prijskaartjes vragen voor dat je dus zorg afneemt. maar de arts en ook de verzekeraar wil geen financiele gesprekken en maakt dus vergelijken onmogelijk, dus de verrassing komt altijd achteraf. zijn we goed in, dingen vooruit schuiven en als puntje bij paaltje komt een half gebakken en vaak duurdere middenweg kiezen.