Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cl
claudje42 - 23-01-2015 14:11:17
Geldzaken & Recht

Overlast syrische buren

Ik heb ongeveer het zelfde verhaal, bij mij naast is een grieks gezin komen wonen, een jong stel met 1 kind van 5, als ze thuis zijn is het zo,n herrie, moeders stampt door het huis, vaders praat heel hard of gilt en hun kind huppelt zo,n beetje de hele tijd rond, met ook hard gillen, ik word er helemaal gek van!
woningbouw is een tijd geleden bij ze op gesprek geweest of het allemaal wat zachter kon en sinds die tijd is het allemaal alleen nog maar erger geworden, echt pesten nu!
ik heb vandaag opnieuw huilend de woningbouw gebeld, ben het echt spuugzat!! heel m,n woongenot is weg, het was hier vroeger heel rustig met veel vogels in de buurt, zie door de herrie tegenwoordig een stuk minder vogels hier.
woningbouw heeft me advies gegeven dat als het echt te erg word om de politie te bellen, dan heb ik ook bewijs, dus ga ik maar eens doen het nu weer even rustig, maar straks zal het wel weer herrie worden en dan ga ik ze eens bellen!!
en je krijgt op deze manier idd wat tegen buitenlanders, heb onder me een marokkaanse wonen die ook al zo,n herrie maakt en de kinderen gaan altijd zo laat naar bed! waardoor je daar als buren al meer last van hebt.