Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 23-01-2015 16:28:35
Geldzaken & Recht

Betaling bon prix

Voor de duidelijkheid.

hebben ze andere maten opgestuurd, dan die u had besteld, dan hoeft u geen verzendkosten te betalen.
hebben ze de goede maten opgestuurd, dan moet u wel betalen voor de verzendkosten.

heeft u geruild, dus u kocht maat 42 en toen heeft u een ruiling aangevraagd en bijv. maat 40 besteld, hoeft u geen verzendkosten te betalen voor de tweede levering. daar gaat het nog wel eens mis. dat heb ik laatst ook mee te maken gehad. dan moet je meteen een mail naar de klantenservice sturen, dan komt het wel in orde.

overigens hebben ze bij bonprix bijna iedere 2 weken een aanbieding waarbij de verzendkosten vervallen bij een bestelling van boven de 60 euro. die aanbieding vind je dan in je mail.

als u vindt dat u onterecht een rekening heeft gekregen is het het handigst als u even een mail naar bonprix stuurt en vraagt hoe die rekening precies in elkaar steekt en eventueel waarom u het er niet mee eens bent.
klanten@service-bonprix.nl