Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gfeldkamp
gfeldkamp - 23-01-2015 22:34:39
Computers & Telefonie

Geplukt door kpn - wie heeft tips om teveel betaalt geld terug te krijgen

[quote=tijger1 schreef op vrijdag 23 jan 2015, 14:15]u moet een contract van kon gekregen hebben, waarop staat wat zij leveren. nooit doorgelezen? mailadressen maakt men zelf aan.

als u niet in uw hoofdmailadres kunt komen, is het natuurlijk verstandig meteen contact op te nemen. hoe kunt u als zaak werken zonder mailadres?

ik had geen idee dat je bij kassa nog een trap toe zou krijgen. op toch te reageren, ik weet niet wie u met kon bedoelt, die ken ik niet. het bedrijf dat zonder overleg een lastig toegankelijk mail adres voor mij heeft aangemaakt heet kpn. uw opmerking over het niet hebben van een mailadres zal wel alledaags zuur zijn, daar mag u zelf op blijven zitten. bedankt voor niets,