Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-01-2015 19:15:13
Computers & Telefonie

Ongevraagd pakket, afzender onbekend

Uitgaand van het goede van de mensen...
1e. zou het zo kunnen zijn dat een wat ouder iemand mogelijk z'n woning mogelijk aan het opruimen is en die videobanden heeft beloofd aan een bekende of verre relatie. adres op kladblaadje niet goed kunnen lezen en daarom via via gezocht en zo op jouw naam en adres terecht gekomen.
2e. zelf schrijf ik op de achterkant van de enkele brief die ik nog verstuur ook alleen m'n huisnummer en postcode... mocht iemand daarover vragen hebben dan kan post.nl via die gegeven de post direct aan mij doorsturen.
3e. stel dat je zelf met smart op een pakketje zit te wachten en het komt maar niet... dan zou je het ook op prijs stellen dat diegene die per ongeluk dat pakket heeft gekregen even moeite doet om het naar de afzender terug te sturen. gezien de postbezorging in "mijn" buurt stop ik ook wel eens verkeerd bezorgde brieven bij de juiste persoon in de bus.