Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 26-01-2015 01:39:17
Elektronica & TV

Integratie van upc en ziggo

[quote=reflecs schreef op zondag 25 jan 2015, 14:21][quote=1953 schreef op zaterdag 24 jan 2015, 21:45]houd u wel rekening mee dat uw instellingen van uw televisie opnieuw moet instellen na de herinstallatie.

heb je na de herinstallatie ook de basisinstellingen van uw televisie opnieuw ingesteld? standaard, natuurlijk, intensief of persoonlijk - naar gelang de instellingen van uw televisie dit hebben.

"moet"
bron ?

meestal een kwestie van instellingen van het beeld en het geluid op de televisie en de eventuele digitale (hd-)recorder.

een herinstallatie gedaan, dan zien de kleuren ook er flets uit. het maakt een dag en nacht verschil na de aanpassingen, zoals: gewenst naar normaal; van persoonlijk naar standaard of natuurlijk enzovoort.