Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-01-2015 21:41:15
Winkels & Webshops

Vroom & dreesman is dat nog een ""leuke winkel"" personeel en huurbazen uitknijpen?

Komsja schreef op maandag 26 jan 2015, 17:59: @kamphuysen
vind uw oproep echt van de gekke,en slaat helemaal nergens op.
het is een aloud bedrijf wat in de moeilijkheden zit,en alles probeerd om de boel te laten bestaan,en het maakt niks uit of men er nou wel of niet vaak komt of dat men het nou wel of niet een prettige winkel vind ik kom er ook maar zelden maar daar gaat het niet om het gaat erom dat ze het bedrijf willen behouden en die gasten die winkel panden verhuren kunnen ook wel een beetje water bij de wijn doen want als de v&d naar de ...... gaat zitten ze met leegstaande panden die niet zomaar weer even verhuurd kunnen worden,en dat het personeel minder gaat verdienen dan ze al doen is natuurlijk niet leuk,maar het is leuk om in de ww of de bijstand te komen!!
er bestaat ook zoiets als hart voor de zaak hebben

als men met plezier werk, dan heeft men ook wat over om de zaak mee te helpen om in slechte tijden mee te helpen in wat voor een manier ook om de boel te proberen tehelpen om weer op gang te komen. wel niet leuk maar geen werk is helemaal nog minder leuk.