Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
rob84 - 27-01-2015 11:58:04
Geldzaken & Recht

Nog lagere spaarrente

Beste allemaal,

en dan lees ik het hier. de reacties. en weer kan ik me niet van de gedachten ontrekken dat het allemaal weer zo tam en mat is.
persoonlijke meningen en ervaringen en zelfs advies, heel mooi en goed bedoeld, maar wij nederlanders kunnen en willen waarschijnlijk niet voor onszelf opkomen! lamgeslagen door al de regels, belasting verhogingen, europese wetgevingen? wat is dit?

heeft "u" wel in de gaten dat alles onder het kopje "economische crisis" wordt gezet! en dat dit maar door blijft gaan zo lang dat diegenen die deze crisis hebben veroorzaakt willen.

rechten worden ons afgenomen, zelfs vrijheid van keuze (een grondbeginsel uit onze rechtsstaat) word met gemak van ons afgenomen ( vrije keuze van arts) .
en we blijven het maar goed vinden want ... "het is economische crisis" .
alles veroorloofd? nee natuurlijk niet maar het gebeurd wel!! zo ook met ons spaargeld!
en nu "u" . wie??