Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ya

Naturapolis yarden

Hallo jaxe, terwijl ik bezig ben om iets uit te zoeken voor een andere verzekerde, stuit ik bij toeval op de yarden-website op het antwoord op een voor jou zeer toepasselijke 'veelgestelde vraag'. de vraag luidt: "kan ik als ik voor 2007 een pakketverzekering heb afgesloten deze alsnog behouden?" en het antwoord van yarden op die vraag: "in theorie is het mogelijk om bij overlijden uw oude pakket te kiezen. yarden heeft er echter voor gekozen om de oude pakketten om te zetten in een natura sommenverzekering. deze verzekering is flexibeler en transparanter. het voordeel hiervan is dat u zelf kunt kiezen aan welke diensten u uw verzekerde bedrag wilt uitgeven. op uw polis kunt u het bedrag terugvinden waar u voor verzekerd bent. indien uw uitvaart via yarden wordt verzorgd, heeft u ook recht op ledenvoordeel. de hoogte van uw voordeel is afhankelijk van uw polis." [einde citaat].

suggestie: ga naar https://www.yarden.nl/klantenservice/veelgestelde-vragen.htm, klik op 'uitvaartverzekering' en vervolgens op de betreffende vraag. maak van het antwoord een schermafdruk en bewaar die bij je verzekeringspolis(sen).