Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ron530 - 31-01-2015 14:36:54
Geldzaken & Recht

Woning uitgebrand door kerstverlichting action

[quote=evert1964 schreef op zaterdag 31 jan 2015, 14:21]hallo
voor de 2 keer de brandweer in enschede onderzoekt slecht 1 op de 5 woningbranden en ik heb de pech dat het bij ons niet eens is gebeurt. maar wat ik erger vind is de importeur die je gewoon beschuldigt van fraude en mijn zointje uitmaakt voor leugenaar dat stoort me en maakt me woest en ben zo kwaad en dan zeggen ik bel joop munsterman voorzitter van fc twente waar ik al sinds 1974 supporter van ben maar hoe zielig ben je ? maar ik vecht mij letterlijk en figuurlijk ondanks mijn vele ziekte's kapot voor het onterecht beschuldigen van fraude en mijn ziin een leugenaar noemen ? nee deze man had geluk dat ik niet oog in oog met hem stond echt waar . want wij zitten in een koude caravan ver weg van enschede mijn zoon zit in enschede op school en ik moet mubstens 3 a4 keer per week op ziekenhuis in enschede zijn . vind het allemaal nog steeds heel frustrerend en loop me de hele dag op te winden ben in staat om met de trein naar die leverancier te gaan echt waar zo onrechtvaardig bah bah
nu word ik een beetje boos want voor een paar tientjes per jaar had u een inboedelverzekering kunnen afsluiten. u heeft dat als zijnde kosten besparing niet gedaan en denkt nu dat zonder tastbaar bewijs de action maar over de brug moet komen. dan nog uw persoonlijke situatie speelt geen enkele rol.