Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ridder_1
ridder_1 - 31-01-2015 15:22:54
Geldzaken & Recht

Woning uitgebrand door kerstverlichting action

[quote=evert1964 schreef op zaterdag 31 jan 2015, 14:53]het lijkt er verdacht veel op dat u een werknemer van action bent of van de leverancier . ik heb u uitgelegd dat ik onder beschermingsbewind sta weet u wat dat betekent? lees voor u reageert eerst dat eens door en die paar tientjes had ik best kunnen betalen ook al leef ik met een zoon van 14 jaar van 45 euro per week . hoop dat u een veel betrr inkomen heeft als ik en u kind alles weer kunt geven als er iets verloren gaat . maar dat zal aangezien uw uitspraken geen probleem zijn . hoop dat u eens eenn artikel door neemt als iemand onder beschermingsbewind staat en dan pas reageert een paar tientjes is voor u niets ach dat zegt al genoeg !!!!!!


beste evert,
op deze site proberen zoveel mogelijk mensen u (gratis) te adviseren en te helpen.
met zon reactie als boven maakt u echt geen vrienden !
er wordt bedoeld dat u met een paar tientjes uzelf veel ellende had kunnen voorkomen en u moet dit niet willen ophangen dat u inmiddels in de schuldhulp sanering terecht (helaas) bent gekomen of dat het wordt verweten aan uw minderjarige zoon. uw eigen verantwoordelijkheid voor u en uw zoon moet u niet 100% aan een action pakketje van een paar euro of de samenleving willen wijten.
veel succes verder met uw actie tegen een winkelketen !