Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sanderwieringa - 01-02-2015 14:11:39
Huishouden & Energie

Badkamer van molenaar(prominent)

Absoluut niet doen! eind januari hebben wij een afspraak gemaakt met de firma molenaar. dit omdat mijn schoonmoeder moeilijk te been is. ideale oplossing om binnen 1 dag van bad naar douche te kunnen. het gesprek is erg vervelend verlopen. de adviseur blijf maar hameren op het feit dat we vandaag moesten beslissen. nu ik wat op internet aan het zoeken ben over deze firma is dat blijkbaar hun werkwijze. erg brutaal in verkoop met absurd hoge prijzen. dezelfde werkwijze als de firma prominent die in hetzelfde bedrijfsgebouw zit als de firma molenaar. dezelfde eigenaren!

omdat de aanpassing ruim op 8700 euro uitkwam wou mijn schoonmoeder hier nog even over nadenken. naar meerdere keren te hebben aangegeven dat wij vandaag niet zouden beslissen is de adviseur afgedropen. overigens was de levertijd bij de firma molenaar ruim 3 maanden. wij hebben een nieuwe afspraak gemaakt bij een andere firma met een vergelijkbaar product. hopen dat hun werkwijze smaakvoller is.