Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sarash - 02-02-2015 20:32:31
Geldzaken & Recht

Loterijverlies

Ik speel ook al zolang mee met de staatsloterij en eerlijk gezegd weet ik heus wel dat hun er rijker van worden dan ik. maar ik vind het spel leuk en als ik eens wat win dan heb ik er lol in ,terwijl ik natuurlijk nuchter bekeken verlies heb ahahaha
dat ze me verkeerd hebben voorgelicht dat vind ik idd schandalig en daar moeten ze natuurlijk voor aangepakt worden.
maar om me nu met loterijverlies in te laten ...... dan laat ik me toch ook echt gebruiken vind ik. dan ben ik dus inschrijfgeld kwijt en ook nog eens als ik wat terug krijg daar zoveel procent van.
tja dan word ik toch liever alleen door de staatsloterij opgelicht dan ook nog eens door hun. ben ik zo ook nog eens 35 euro ofzo kwijt aan hun ...... en als ik dan geld terug zou ( met nadruk op zou) krijgen dan daar ook nog eens zoveel procent van. dus worden hun er dan altijd rijker op. slim bekeken maar daar werk ik toch niet aan mee.