Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

snah
snah - 02-02-2015 22:07:11
Geldzaken & Recht

Loterijverlies

Dank voor alle zinnige en normale reacties .

ik ben mij bewust dat loterijverlies altijd wint , en vind dat dat ook mag als zij doen wat zij moeten doen .

mocht er een teruggave of een schikking komen dan acht ik mijn "kansen " hoog in , daar ik gedurende de hele periode automatisch met 2 loten heb meegespeeld ( aantoonbaar met bank afschriften ) .
misschien is de kans op compensatie wel hoger dan het kopen van 100 staatsloten .

volgens loterijverlies hebben zij al meer dan 100000 leden ( is minimaal 100000 x 35 = 3,5 miljoen )
daarvan moet wel betaald worden gerechtskosten , advocaten , hoger gerechtskosten en misschien nog meer advocaten , cassatiekosten , website enz. enz.
dat zij 20% opstrijken van het uit te keren bedrag vind ik persoonlijk wat te hoog , 10% was netter . hoe dan ook , dat is hun winst en ik vind dat ook terecht als zij voor hun leden geld terug krijgen .

blijft de vraag ?
wel of niet aanmelden , of nog even wachten , of niet aanmelden en indien er wel uitgekeerd wordt alsnog aan de bel gaan hangen ?

groet