Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 03-02-2015 20:58:51
Computers & Telefonie

Microsoft essentials verwijderen

[quote=forever-nl schreef op dinsdag 3 feb 2015, 19:46]
indien avast niet zo goed bevalt kun je ook nog één van de volgende gratis producten proberen:
- avira free
- avg free
- panda cloud free
- bitdefender free

het voordeel van deze producten is dat ze inderdaad wat meer bescherming bieden dan microsoft security essentials, nadeel is dat ze je best vaak lastigvallen met aanbiedingen, toolbars en dergelijke. vaak is dat wel uit te schakelen tijdens installatie of opties.
de virusscanners die je noemt geven niet wat meer bescherming, ze geven heel veel meer bescherming dan microsoft security essentials.
in een ander topic heb ik linken gezet naar test rapporten van 2 av-testlabs waar je voor je zelf kunt bekijken wat de rapporten zijn.

klik hier-> http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/virusscanner-18/cpagina/15/?&vhash=c749c73j#1058421">virusscanner

gratis av-software geeft meestal wel wat gemekker, voor niks gaat de zon op, maar bij veel kun je dat uitschakelen of de voet-tekst in een e-mail uitzetten.
verder geeft de avast av-scanner v.w.b de gratis versie's de meeste bescherming als het om componenten van een systeem gaat.
een stukje tekst geleend van -> http://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/avast-free-anti-virus-virusscanner">gratissoftware.nl, anders moet ik dat zelf allemaal typen:

avast! free antivirus is een van de compleetste gratis virusscanners met uitgebreide mogelijkheden en gratis automatische updates. de gratis versie biedt bescherming tegen alle soorten malware: virussen, rootkits, trojaanse paarden en spyware.

avast! heeft een bestandssysteemschild, mailschild en webschild om uw pc te beschermen en u te beveiligen als u mailt - inkomende en uitgaande mail wordt gescand - of op internet zit. de virusbescherming bevat een reputatieservice om bestanden te beoordelen via de cloud, deepscreen voor het scannen van onbekende bestanden en een geharde modus voor extra bescherming.

ook heeft avast! free antivirus een browser addon, genaamd online security, voor de beveiliging van internet explorer, google chrome en firefox. met avast! online security wordt phishing tegengegaan en kunnen bepaalde advertenties en trackers van sociale netwerken en advertentiebedrijven geblokkeerd worden.

verder zijn een software updater om belangrijke software op uw pc up-to-date te houden en browser cleanup werktuig om ongewenste werkbalken te verwijderen aanwezig.

een gratis registratie is vereist na dertig dagen. u kunt upgraden naar de betaalde pro-versie, maar de gratis avast! free antivirus biedt meer dan voldoende bescherming voor de gemiddelde pc gebruiker. ga voor de gratis registratie naar intstellingen | registratie en kies voor registreer nu. selecteer dan standaard bescherming!

(klik->) http://www.gratissoftwaresite.nl/registreer-gratis-avast-free-antivirus-uitleg-tips">lees hier uitgebreide registratie-instructies